Έρευνα YOUreSTART

Το YOUreSTART είναι ένα έργο που απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται σε πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς φορείς και ασχολούνται κυρίως με εφήβους και/ή νέες/-ους ενήλικες.

Στόχος του έργου είναι να ενισχύσει τη διάδραση μεταξύ των όλων των εμπλεκομένων (εργαζομένων, καλλιτεχνών, ωφελουμένων, κλπ) μέσω μιας πλατφόρμας που θα διευκολύνει την ανταλλαγή εμπειριών και μεθοδολογιών, καθώς και να δημιουργήσει μια κοινή βιβλιοθήκη προσβάσιμων πρακτικών για την ανάπτυξη συνεταιριστικών πρωτοβουλιών στον τομέα του πολιτισμού και της τέχνης με την δημιουργική χρήση νέων, καινοτόμων και προσβάσιμων τεχνολογιών.

Η παρούσα έρευνα έχει σαν σκοπό να εντοπίσει τα στοιχεία αυτά που τα ίδια τα εμπλεκόμενα άτομα θεωρούν σημαντικά στον τομέα τους ως προς την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα, την επικοινωνία και τη δικτύωση, καθώς και να βγάλει συμπεράσματα για το πως η πανδημία επηρέασε τις αντίστοιχες αυτές δράσεις. Τέλος, θα σας ζητηθεί προεραιτικά να μοιραστείτε εργαλεία/ τεχνικές/ πρακτικές που χρησιμοποιείτε στη δουλειά σας, σας φαίνονται σημαντικά και πιστεύετε ότι θα βοηθούσαν και άλλες συνεργάτιδές σας.

Η έρευνα αυτή πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε 5 χώρες (Ιταλία, Βουλγαρία, Ισπανία, Σλοβενία και Ελλάδα) και τα αποτελέσματά της θα χρησιμοποιηθούν για την καλύτερη δυνατή συλλογή πρακτικών και μεθοδολογιών που θα συμβάλλουν επικοδομητικά στη δουλειά των εργαζομένων νεολαίας στις 5 αυτές χώρες και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και το χρόνο σας.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα και να συμμετέχετε στις προβλεπόμενες δράσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω email στο info@cyclisis.gr και στο τηλέφωνο 2610326653 (10 με 16 καθημερινά) ή στέλνοντας μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Εάν θέλετε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, ή απλά να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να μας 
βρείτε*

Σαχτούρη 64 (ισόγειο), Πάτρα - 26222

Τηλ: +30 2610 326653
Email: info@cyclisis.gr

cyclisis.gr © 2024 | Created by Global Minds – Digital Agency

Created by