Εργαστήριο YOUreSTART! “Χαρτογράφηση καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών”

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαϊου 2022, 4 εργαζόμενοι νεολαίας (youth workers) βρέθηκαν στο χώρο της ΚΥΚΛΗΣΙΣ και υλοποίησαν το εργαστήριο χαρτογράφησης καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν ο εντοπισμός δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε νέους (και μη) που υλοποιούνται από ή με τη συμβολή εργαζομένων νεολαίας, πολιτισμού και τέχνης. Οι δραστηριότητες αυτές μπορούν να έχουν διάφορες μορφές και θα ενταχθούν στην πλατφόρμα YOUreSTART!, στην περιοχή “MAPPING”.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι youth workers εξέτασαν τα κριτήρια που είχαν τεθεί από την ομάδα έργου και συζήτησαν πάνω στο εάν θα πρέπει όλες οι δραστηριότητες να τα ακολουθήσουν ή όχι. Στη συνέχεια συζητήθηκαν και προτάθηκαν δραστηριότητες, φορείς, εγχειρήματα και πρωτοβουλίες απ’ όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Καθώς υπήρχαν πάρα πολλές προτάσεις, η ομάδα εν τέλει εξέλεξε 25 πρωτοβουλίες που εντοπίζονται στην Ελλάδα και οι οποίες θα δημοσιευτούν στην πλατφόρμα του έργου σε πρώτη φάση. Όλες οι υπόλοιπες προτάσεις έχουν καταγραφεί ώστε να δώσουν το έναυσμα για τις συζητήσεις και τη δικτύωση με άλλα youth workers μέσω του YOUreSTART! VOICE.

Εάν έχετε και εσείς μια ενδιαφέρουσα πρακτική ή πρωτοβουλία να αναδείξετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μαζί μας είτε μέσω της πλατφόρμας YOUreSTART! στο σύνδεσμο http://yourestart.arcsculturesolidali.org/. Η πλατφόρμα είναι ακόμα σε φάση ανάπτυξης οπότε κάποιες λειτουργίες της δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα όμως οι αλλαγές γίνονται σε καθημερινή βάση επομένως όταν την επισκεφτείτε μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμοι τρόποι υποβολής προτάσεων.

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Εάν θέλετε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, ή απλά να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να μας 
βρείτε*

Σαχτούρη 64 (ισόγειο), Πάτρα - 26222

Τηλ: +30 2610 326653
Email: info@cyclisis.gr

cyclisis.gr © 2024 | Created by Global Minds – Digital Agency

Created by