Εργαστήριο YOUreSTART! “Ορισμοί και αναφορές”

Το απόγευμα της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022, 3 εργαζόμενοι νεολαίας (youth workers) βρέθηκαν στο χώρο της ΚΥΚΛΗΣΙΣ και υλοποίησαν το εργαστήριο δημιουργίας ορισμών που θα ενταχθούν στην περιοχή WIKI (ή εναλλακτικά λεξικό) της πλατφόρμας YOUreSTART!

Για τη δημιουργία του WIKI οι youth workers καλέστηκαν να συζητήσουν πάνω στη θεματική του έργου και από τις αναφορές τους εντόπισαν κάποιες λέξεις / όρους που αναφέρονταν πιο συχνά. Αφού τους κατέγραψαν, η επόμενη δραστηριότητα ήταν να προσπαθήσουν να τους ορίσουν από μόνα τους ή χρησιμοποιώντας όποιες εξωτερικές πηγές ήθελαν. Οι πηγές αυτές μπορεί να είναι υπάρχοντες ορισμοί, αποφθεύγματα, συγγράμματα, βίντεο, τραγούδια, εικόνες ή οτιδήποτε άλλο μεταβιβάσιμο μέσο μπορούσαν να σκεφτούν.

Οι ορισμοί που προέκυψαν θα ενταχθούν στην ομώνυμη περιοχή της πλατφόρμας μαζί με τους ορισμούς από όλες τις άλλες χώρες των εταίρων.

Εάν θέλετε να προσθέσετε ορισμούς ή να επεκτείνετε τους προτεινόμενους, χρησιμοποιήστε τις διαθέσιμες επιλογές που παρέχονται στη πλατφόρμας μας https://yourestart.arcsculturesolidali.org ή στείλτε μας ένα σχόλιο ή email απευθείας!

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε σε ένα αντίστοιχο μελλοντικό εργαστήριό μας, απευθυνθείτε μας μέσω του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου ή επισκεφτείτε μας στο χώρο μας!

Share on

Facebook
Twitter
LinkedIn

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

Επικοινωνήστε
μαζί μας!

Εάν θέλετε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, ή απλά να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να μας 
βρείτε*

Σαχτούρη 64 (ισόγειο), Πάτρα - 26222

Τηλ: +30 2610 326653
Email: info@cyclisis.gr

cyclisis.gr © 2024 | Created by Global Minds – Digital Agency

Created by